High-end interieurdesign is de missie van Rob Feenstra. Hij levert prachtige interieurs voor woningen, nieuwbouwprojecten en hotels. Door gebruik te maken van de beste materialen en de meest exclusieve merken ademen zijn creaties een luxe en warme sfeer.

Start uw project

1. Intake

We maken kennis met elkaar en inventariseren uw visie en wensen. We zullen zien of we een match zijn.

2. Moodboard

Om op één lijn te komen maken wij een moodboard om de sfeer te bepalen. Als het naar wens is, gaan we verder met de volgende stap.

3. Plannen

Er wordt een overzicht gemaakt van de duur, alle materialen, alle partijen en kosten.

4. Definitief plan

Orci lobortis dis netus vivamus cursus Himenaeos Torrent litora, eu libero hendrerit tristique.

5. Realisatie

Vertel een verhaal, leg een detail van uw product uit of beschrijf een nieuwe promotie.

6. Geniet van een kant-en-klaar project

"After the project, you can finally sit back, relax, and revel in the comfort and beauty of your meticulously crafted turnkey project."

Projecten

Loosdrecht

Loosdrecht

Amsterdam

Binnenkort beschikbaar

Amsterdam

Binnenkort beschikbaar

Golden Circle Amsterdam Zuid

Golden Circle Amsterdam Zuid

Penthouse

Penthouse

Kampioenenlounge

Kampioenenlounge

Interieur ontwerp

"Interieurontwerp is meer dan alleen het schikken van meubels; het gaat over het creëren van een ervaring. Bij Rob Feenstra interpreteren we interieurontwerp als een reis: een harmonieuze samensmelting van stijl, functionaliteit en persoonlijke expressie. Van strakke moderne esthetiek tot tijdloze klassiekers, we draaien ruimtes in verhalen, die de unieke essentie van elke klant weerspiegelen. Laat ons uw visie omzetten in een levend meesterwerk.

Lees verder

Merken

We work with:

"Rob Feenstra's uniqueness lies in his unwavering commitment to pushing boundaries, his relentless pursuit of innovation, and his ability to inspire those around him to strive for excellence. He doesn't just think outside the box; he redefines it entirely, leaving an indelible mark on everything he touches."

Over

Bij Rob Feenstra Design zijn we een dynamisch team van visionaire creatieven onder leiding van de expertise van Rob Feenstra zelf. Met een passie voor innovatie en oog voor detail zijn wij gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte interieurs die het gewone overstijgen. Van luxe woningen tot boetiekhotels, ons streven naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat elk project de verwachtingen overtreft. Welkom in een wereld van grenzeloze mogelijkheden met Rob Feenstra Design.

Neem contact met ons op

Uitgelicht project

Een turnkey project in Loosdrecht